• BRÖLLOPSFÖLJE

  Här presenteras vårt bröllopsfölje samt några andra personer som kan vara bra att känna till inför vårt bröllop. Om du vill hålla tal eller annat spex kolla längre ner för att hitta kontakten till våra toastmadames.

 • TÄRNA

  Ingrid

  Johanna och Ingrid träffades när Johanna började arbeta på badhuset i Köping och har sedan dess hållit kontakten. Ingrid var en av två vänner som även överraskade Johanna på hennes 25års dag. Vänskapen mellan dessa två är stark på förtroende och förståelse, inget kan gå fel när de umgås. Ingrid är även duktig på att dra fram partypinglan i Johanna.

 • BEST MAN

  Emil

  I över 15 år har Emil stått vid Anders sida, även när Anders bodde längre ifrån så hölls kontakten mesta dels online men även vid besök så som när Anders bodde i Axmar. Emil är en vän som Anders ser mycket upp till och litar på genom allt. Han är en uttåtriktad och väldigt ödmjuk människa. 

 • BRUDENS MOR

  Anneli

  Här får vi lov att presentera brudens mor Anneli med sambon Krister. De är ett bra team och tar hand om varandra. Anneli älskar sin lilla hund Tosca, och vet du inte hur du ska inleda samtalet med henne är det bara att fråga hur Tosca mår.

 • BRUDENS FAR

  Torsten

  Här har vi Torsten, brudens far, med hans sambo Paula. För Torsten har alltid sjön hägrat, men nu ser han fram emot att se sin dotter gifta sig. Paula har lyckats dra ner Torsten på jorden lite och håller ett extra öga på honom vid alla hans äventyr i livet.

 • BRUDGUMMENS MOR & FAR

  Karin & Tommy

  Vi får även lov att presentera brudgummens föräldrar Karin och Tommy. De bor i Anders barndoms hem ute på landet utanför Köping, där sköter Karin om sin stora trädgård och Tommy löser alla sina korsord. Det är alltid ett uppskattat lugn att besöka detta hem.

 • TOASTMADAME

  Lisa

  Lisa är Anders storasyster som han ser upp till mer än någon annan. Hon är framåt och hjälpsam när det gäller allt och var ett självklart val till att leda kvällen. 

 • TOASTMADAME

  Sofie

  Sofie är Johannas kusin som på ett sätt känts som en syster till Johanna. Mer glad och varmhjärtad person får du leta efter. Sofie är också den som gjort våra underbara ringar.

 • Våra toastmadames uppgift blir att styra upp hela festkvällen. Så vill Ni hålla tal eller göra något annat spexigt, vänligen meddela dem så snart som möjligt. De behöver veta vad du ska göra, hur lång tid det tar och om du behöver någon rekvisita (t ex ljudanläggning eller projektor).

  Kontakta dem gärna ifall ni skulle ha några frågor kring bröllopet som inte ingår i vår regi.

  Mejl: talbrollop2020@gmail.com